Trei adulţi şi doi copii au rămas pe drumuri, din cauza unui incendiu VIDEO

Trei adulţi şi doi copii au rămas pe drumuri, din cauza unui incendiu VIDEO

Sursa R. Magdalenoiu

Pompierii buzoieni au fost solicitaţi, joi, în comuna Stâlpu, să intervină pentru stingerea unei case cuprinse de flăcări. Incendiul a izbucnit în podul casei iar apelul la 112 a fost făcut după ce câţiva localnici au observat fumul care ieşea pe sub streaşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Două autospeciale de stingere din Buzău şi una de la staţia Pietroasele au fost trimise la Stâlpu, împreună cu o ambulanţă SMURD. Intervenţia pompierilor a fost rapidă, astfel că incendiul a fost localizat înainte să se extindă mai jos de acoperiş.
 
Potrivit unor surse prezente la intervenţie, flăcările au pornit în pod, de la coşul de fum în jurul căruia erau depozitate haine vechi. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale care urmează să fie evaluate de pompieri. 
 
Un bătrân, care este proprietarul casei, fiul, nora şi cei doi nepoţi, care locuiesc în aceeaşi gospodărie, trebuie să-şi caute locuinţă temporară până la refacerea acoperişului. Primarul comunei Stâlpu spune că va propune în consiliul local o sumă necesară refacerii urgente a casei însă, din păcate, nu dispune de locuinţe sociale. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările