Topoare şi lopeţi, în „arsenalul“ folosit într-o altercaţie de două găşti dintr-o comună buzoiană

Topoare şi lopeţi, în „arsenalul“ folosit într-o altercaţie de două găşti dintr-o comună buzoiană

Sursa IPJ Buzău

Poliţiştii din Râmnicu Sărat şi Râmnicelu au executat, miercuri, percheziţii domiciliare în urma unui scandal între două grupuri de localnici din Puieşti, derulat atât în incinta unei societăţi comerciale, cât şi pe stradă. Au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor topoare, lopeţi şi cuţite.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Descinderile au vizat persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice prin fapte de violenţă comisă în data de 2 februarie.
 
În urma unor neînţelegeri, mai multe persoane au tulburat ordinea şi liniştea publică prin întrebuinţare de violenţe, în incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Puieşti, cât şi pe strada din faţa acesteia.
 
”În urma activităţilor efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente şi obiecte tăietoare-înţepătoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău. 
 
De asemenea, poliţiştii au reţinut patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani pentru o perioadă de 24 de ore. La activitate au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările