S-au plimbat cu o maşină furată din curtea unei societăţi comerciale până când au ajuns cu ea în şanţ

S-au plimbat cu o maşină furată din curtea unei societăţi comerciale până când au ajuns cu ea în şanţ

Doi adolescenţi din comuna buzoiană Boldu au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Cei doi, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, sunt bănuiţi că în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei societăţi comerciale de pe raza localităţii de domiciliu, iar din garajul unităţii au sustras un autovehicul Logan, pe care l-au găsit cu cheia în contact, şi pe care l-au condus pe rând, pe drumul ce leagă localităţile Boldu şi Ghergheasa. 

Isprava s-a sfârşit, însă, într-un şanţ de pe marginea drumului, autoturismul fiind găsit, abandonat, cu urme de avarii. Maşina a fost restituită persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 82 de ani, iar la scurt timp au fost prinşi şi făptaşii.

Adolescenţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore apoi eliberaţi, însă poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: