Puştoaica de 12 ani căutată de poliţiştii buzoieni se ascundea la iubitul ei, de 19 ani, din Braşov

Puştoaica de 12 ani căutată de poliţiştii buzoieni se ascundea la iubitul ei, de 19 ani, din Braşov

Tatiana se afla la iubitul ei

Pasiunea pentru un adult, cu şapte ani mai mare, a împins-o pe fată de 12 ani, din Cozieni, să-şi lase baltă familia şi să pună pe jar comunitatea şi poliţiştii din Buzău, care au dat-o marţi în urmărire la nivel naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 18 mai, cu privire la faptul că Tatiana Andreea Ungureanu a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent.

Ultima convorbire telefonică a părinţilor cu fiica lor dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orelor 10.00.

În ziua plecării de acasă, fata fusese văzută purtând o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de culoare gri, pantofi sport negri.

Semnalmentele minorei au fost transmise marţi după-amiază poliţiştilor din toată ţara. Miercuri dimineaţă, Tatiana Andreea a fost găsită în municipiul Braşov, în casa unui tânăr de 19 ani.

Fata de 12 ani le-a mărturist poliţiştilor că a fost decizia ei de a pleca de acasă pentru a sta o perioadă cu iubitul ei, care este major. Acum, este în curs o anchetă pentru a se stabili dacă relaţia dintre minoră şi adult a fost doar una sentimentală. 

Andreea Tatiana se află la un centru de ocrotire a minorilor din Codlea, judeţul Braşov, de unde părinţii ar urma să o aducă acasă. Potrivit poliţiştilor, copila nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările