Conducerea învăţământului buzoian trece de la PSD la ALDE. Acesta este partidul în care s-a înscris noul şef IŞJ

Conducerea învăţământului buzoian trece de la PSD la ALDE. Acesta este partidul în care s-a înscris noul şef IŞJ

IŞJ Buzău a revenit la vechea conducere, formată din Florina Stoian (ALDE) şi adjunctele sale, Nela Wamsiedel şi Daniela Palcău. Cele trei au fost repuse pe funcţiile pe care le-au deţinut înainte de demitere, după ce au câştigat ambele procese cu Ministerul Educaţiei. Este înlăturată astfel echipa agreată de PSD, pentru a-i face loc unui membru ALDE.

Ştiri pe aceeaşi temă


Vineri după-amiază, ministrul Educaţiei a semnat ordinul de repunere pe funcţie a celor trei, care, începând de luni şi-au reluat funcţiiile de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean. 

Florina Stoian, Nela Wamsiedel şi Daniela Palcău au organizat o conferinţă de presă în care au anunţat revenirea pe posturi. Au vorbit despre efectele pe care le-au avut asupra personalului instituţiei schimbările de conducere şi despre pagubele suferite în plan financiar.  

„Noi am început treaba, am luat din mers toate urgenţele, ne-am împărţit atribuţiile şi vom lucra sper cu mai mult spor de acum încolo. Să sperăm că vom fi lăsate să lucrăm”, a declarat inspectorul şcolar general, Florina Stoian
Prin urmare, Otilia Trifan, Geta Burducea şi Daniela Lăptoiu, cele care s-au aflat pentru scurt timp la conducerea IŞJ Buzău, şi-au părăsit birourile încă de la aflarea sentinţelor date de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti. 

Două dintre fostele şefe ale învăţământului buzoian au făcut o greşeală care le-a costat postul de inspector şcolar. Este vorba despre Otilia Trifan şi Daniela Lăptoiu, care au demisionat din posturile de inspector pe care le deţineau înainte de promovare. Astfel, cele două se vor întoarce la catedră.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: