Peste 100 de buzoieni cu COVID-19, declaraţi vindecaţi. Niciun caz nou de îmbolnăvire

Peste 100 de buzoieni cu COVID-19, declaraţi vindecaţi. Niciun caz nou de îmbolnăvire

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău, nu a mai fost  înregistrat niciun caz nou de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul total de cazuri pozitive fiind de 198. De asemenea, 104 persoane au fost declarate vindecate şi externate.

Ştiri pe aceeaşi temă


În prezent, în judeţul Buzău, se află în carantină un număr de 26 de persoane, iar pentru alte 1.762 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii buzoieni împreună cu Poliţia Locală, au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 1.356 de persoane. 

Au fost depistate că nu respectă condiţiile de izolare 2 persoane, care au fost sancţionate contravenţional, valoarea amenzilor fiind de 4.000 lei. 

În cadrul acţiunilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor impuse de ”starea de alertă” au fost aplicate 13 sancţiuni, dintre care 2 pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea, una pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi alte 10 sancţiuni privind tulburarea liniştii publice, în context COVID-19. Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 5.600 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: