FOTO Centru comercial din Buzău, luat cu asalt de militari

FOTO Centru comercial din Buzău, luat cu asalt de militari

Buzoienii, cu mic cu mare, au putut înţelege mai bine ce înseamnă munca de militar

Militarii din Garnizoana Buzău au sărbătorit Ziua Armatei Române în avans, sâmbătă, cu o expoziţie de tehnică şi echipamente din dotarea unităţilor militare din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Astfel, buzoienii, cu mic cu mare, au putut înţelege mai bine ce înseamnă munca de militar şi care sunt echipamentele cu care lucrează zilnic militarii din forţele terestre.
 
„La activitate a fost prezentă alături de poporul român, îmbrăcat în haine de sărbătoare, Biserica – călăuza spirituală a poporului român – plenitudine de viaţă dumnezeiască, Armata –  garantul suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale şi Drapelul de Luptă – simbol al tradiţiilor eroice ale poporului român, al onoarei, vitejiei, gloriei militare şi demnităţii românilor de pretutindeni”, a transmis comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă dr. Lucian Foca. 
 
Pentru ca atmosfera din complexul comercial să fie una cât mai apropiată de cea ostăşească, de la eveniment nu a lipsit nici fanfara militară care, timp de câteva ore, a interpretat cântece patriotice, şi nu numai, în aplauzele audienţei.
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: