FOTO Centru comercial din Buzău, luat cu asalt de militari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarii din Garnizoana Buzău au sărbătorit Ziua Armatei Române în avans, sâmbătă, cu o expoziţie de tehnică şi echipamente din dotarea unităţilor militare din judeţ.

Astfel, buzoienii, cu mic cu mare, au putut înţelege mai bine ce înseamnă munca de militar şi care sunt echipamentele cu care lucrează zilnic militarii din forţele terestre.

„La activitate a fost prezentă alături de poporul român, îmbrăcat în haine de sărbătoare, Biserica – călăuza spirituală a poporului român – plenitudine de viaţă dumnezeiască, Armata –  garantul suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale şi Drapelul de Luptă – simbol al tradiţiilor eroice ale poporului român, al onoarei, vitejiei, gloriei militare şi demnităţii românilor de pretutindeni”, a transmis comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă dr. Lucian Foca. 

Pentru ca atmosfera din complexul comercial să fie una cât mai apropiată de cea ostăşească, de la eveniment nu a lipsit nici fanfara militară care, timp de câteva ore, a interpretat cântece patriotice, şi nu numai, în aplauzele audienţei.

Citeşte şi: VIDEO Cele mai frumoase maşini de epocă au defilat pe străzile Buzăului

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite