VIDEO Fost primar interimar al Buzăului, vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu doi răniţi

VIDEO Fost primar interimar al Buzăului, vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu doi răniţi

Fănică Bârlă, fost primar interimar al Buzăului, director Electrica în prezent, a provocat vineri seara un accident în lanţ, soldat cu doi răniţi. Victimele sunt un cunoscut bucătar buzoian şi logodnica lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că în timp ce se afla staţionat la semaforul de la intersecţia bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcţia de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău.
 
În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 31 de ani, pasageri în prima maşina au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.
 
Protagoniştii evenimentului rutier sunt Fănică Bârlă, fost primar interimar, şoferul care a provocat tamponările. 
 
În prima maşină se afla Chef Cristi Dobre "Ice" şi logodnica lui. Răniţii au fost preliaţi de o ambulanţă şi transportaţi la urgenţe. În drum spre acest eveniment rutier, o autospecială de la ISU a fost implicată într-un accident soldat cu pagube materiale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: