Fetiţă accidentată în timp ce traversa strada, la Vintilă Vodă

Fetiţă accidentată în timp ce traversa strada, la Vintilă Vodă

O fetiţă de 8 ani a fost grav rănită după ce a fost accidentată de o maşină, în timpă ce traversa strada. Accidentul a avut loc în comuna Vintilă Vodă, iar victima a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Fetiţa accidentată, astăzi, a ajuns la Spitalul Judeţean şi a fost internată în UPU-SMURD Buzău pentru primele investigaţii. 

Potrivit medicilor, fata a suferit o fractură deschisă de gambă dreaptă şi urmează să fie transferată în Secţia Chirurgie Infantilă. 

Accidentul a avut loc în timp ce fetiţa de 8 ani se întorcea de la şcoală, însoţită de sora ei mai mare. 

Eleva se afla pe drumul pe care îl parcurge zilnic când ar fi încercat să traverseze strada, fără să se asigure, şi a fost lovită de un autoturism care circula în localitate, fiind condus de un braşovean în vârstă de 62 de ani. 

După accident, minora a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, fiind însoţită de mama sa. Sora fetiţei accidentate a suferit, de asemenea, un şoc după ce a fost martoră la accident, dar nu a necesitat îngrijiri medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: