Borsetă cu peste 6.000 de lei, uitată într-un autobuz VIDEO

Borsetă cu peste 6.000 de lei, uitată într-un autobuz VIDEO

Arhivă

Un bătrân din Vadu Paşii care venise în municipiul Buzău ca să-şi cumpere provizii pentru iarnă a pierdut o geantă în care avea suma de 6.300 lei. Gheorghe Ioniţă a uitat borseta într-un autobuz.

Ştiri pe aceeaşi temă

A găsit-o un om cu frică de Dumnezeu, din fericire pentru ghinionist. 
 
Marian Andronescu, un localnic din Săgeat,a a luat borseta şi a sunat şeful de post al comunei Săgeata pentru a-l informa că a găsit o sumă importantă de bani. 
 
Luni, Marian Andronescu a fost felicitat de poliţiştii din Buzău şi răsplătit pentru gestul său. 
 
Poliţiştii reamintesc că însuşirea bunului găsit reprezintă infracţiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni, sau cu amendă.
 
Într-un alt caz, o adolescentă de 14 ani, din municipiul Buzău, a găsit pe strada Plevnei, în timp ce mergea la şcoală, o borsetă în care se aflau acte şi bani, valută şi lei, în total 10.000 lei. 
 
Poliţiştii au stabilit că borseta aparţine chiar unui localnic de pe acea stradă. Cu o seară înainte, când a coborât din maşină, bărbatul a scăpat borseta, fără să-şi dea seama. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările