Angajări în regim special, pe perioadă determinată, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău

Angajări în regim special, pe perioadă determinată, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău

Arhivă

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău va face angajări în regim special, pe perioadă determinată, de 6 luni, pentru a face faţă numărului tot mai mare de îmbolnăviri cu COVID-19. La secţia de Primiri Urgenţe şi la cea de Pneumologie dar şi la compartimentul responsabil de prevenirea şi limitarea infecţiilor este nevoie de mai mult personal.

Ştiri pe aceeaşi temă


În acest context, Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, în şedinţa extraordinară de ieri, suplimentarea cu 25 de posturi a organigramei unităţii medicale.

Pentru Secţia UPU se caută încă şase asistenţi medicali, la Secţia Pneumologie este nevoie de opt asistenţi medicali şi opt infirmiere, iar la “Supraveghere şi Prevenire” vor fi angajaţi încă trei agenţi DDD.

Procesul de selecţie se va face doar pe baza CV-ului, condiţii permise cât este în vigoare Starea de alertă. Prioritate vor avea candidaţii cu experienţă pe postul solicitat, dar şi care au desfăşurat activitate de voluntariat în cadrul spitalului .

Deficitul de personal este cauzat, în primul rând, de pensionările masive din ultimii doi ani. În alte cazuri, unii dintre angajaţi au decis să demisioneze şi apoi să angajeze la instituţii sanitare private, ori să plece în străinătate.

Conducerea Spitalului Judeţean a anunţat că numărul de persoane angajate ar putea fi mai mare, în funcţie de solicitările şefilor de secţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: