În centrele de vaccinare din Buzău au venit mai multe persoane faţă de cele programate prin platforma online FOTO

În centrele de vaccinare din Buzău au venit mai multe persoane faţă de cele programate prin platforma online FOTO

Sursa Prefectura Buzău

Mai multe persoane s-au prezentat, luni, voluntar, în centrele de vaccinare, faţă de cele programate prin intermediul platformei online. Aşa se face că 470 de buzoieni au fost vaccinaţi, în prima zi din cea de-a doua etapă a campaniei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tot ieri, s-au vaccinat şi 43 de persoane care făceau parte din prima categorie (etapa I) de persoane vaccinate, respectiv cei din cadrul personalui medical care se mai pot programa până pe 1 februarie pentru vaccinare.

Subrefectul Buzăului, Adina Moiseanu, s-a declarat plăcut surprinsă să constate că, ”aşa cum s-a întâmplat şi în prima etapă a campaniei, şi de data aceasta,  s-au prezentat voluntar, în centrele de vaccinare, mai multe persoane faţă de cele programate prin intermediul platformei online”.

”Este evident că mesajul de mobilizare al nostru, al Instituţiei Prefectului Judeţului Buzău, dar şi al Guvernului României, a fost înţeles de tot mai mulţi dintre buzoieni, lucru care ne bucură foarte mult pe noi, cei care suntem responsabili de organizarea campaniei de vaccinare la nivelul judeţului”, a scris Adina Moiseanu.

Potrivit subprefectului, vaccinarea este calea cea mai sigură pentru oprirea pandemiei şi întoarcerea la normalitate, aşa cum a fost în cazul tuturor molimelor care au fost eradicate de-a lungul timpului cu ajutorul vaccinurilor.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările