Restricţii pe pârtiile din Poiana Braşov

Restricţii pe
pârtiile din Poiana Braşov

Accesul pe pârtiile Ruia şi Subteleferic va fi restricţionat în următoare zile din cauza unei competiţii de schi alpin pentru copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

FIS Children Trophy, ce se desfăşoară în Poiana Braşov, în perioada 21-24 februarie va restricţiona accesul pe pârtii. Astfel, pe pârtia Ruia accesul va fi parţial restricţionat deoarece se vor instala culoare de antrenament pentru copii. Acesta vor fi amplasate pe partea dreaptă a părtiei, fiind delimitate corespunzător.

În perioda 21-22.02 Pârtia Subteleferic va fi complet inchisa pe culoarul de concurs de la pilonul 2 în jos pentru conservare. Ieşirea din pârtia Drumul Roşu spre telegondolă se va putea face pe varianta 3E (ultima variantă de ieşire din pârtia Drumul Rosu spre telegondolă) şi de asemenea pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu ieşire în Drumul Albastru. De asemenea va exista un culoar de traversare a pârtiei Subteleferic prin care se va putea face accesul spre pârtia Bradu. Ieşirea din pârtia Sulinar se va putea face atât către partia Bradu cât şi către telegondolă prin Zidul Mic şi partea inferioara a pârtiei Drumul Roşu.

În zilele de concurs, respectiv 23-24.02.2018, Pârtia Subteleferic va fi complet închisă, iar accesul din pârtia Drumul Rosu spre telegondolă se va face exclusiv pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu ieşire în Drumul Albastru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: