FOTO/VIDEO Râşnovul intră în sărbătoare. Nu rataţi festivalul ecvestru şi parada trăsurilor

FOTO/VIDEO Râşnovul intră în sărbătoare. Nu rataţi
festivalul ecvestru şi parada trăsurilor

Turiştii pot vedea demonstraţii spetaculoase şi cei mai frumoşi armăsari din ţară. FOTOAdevărul.

Zilele oraşului încep astăzi la ora 16.00 cu o paradă a celor mai frumoşi cai. Din weekend nu vor lipsi concertele şi tradiţionalul Festival Ecvestru ce se desfăşoară pe Valea Cetăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul Ecvestru începe sâmbătă la ora 11.00. „Parada doamnelor”, săriturile peste obstacole, show-urile de dresaj ecvestru şi demonstraţiile de cascadorie cu cai se vor desfăşura până la ora 15.00. Duminică, tot de la ora 11.00, va avea loc parada trăsurilor, dar şi concursul de tracţiune şi parada finală a participanţilor. Festivalul ecvestru este, la ora actuală, cel mai frumos şi mai spectaculos eveniment din România, dedicat calului”, a declarat preşedintele Asociaţiei Rosenau Turism, Constantin Ungureanu.

Peste 100 de cai din toată ţara vor participa  la eveniment. Cabaline din rase precum: lipiţan, semigreu românesc, cu sânge englez sau arab vor defila cu graţie pe platoul Valea Cetăţii din Râşnov. Este unul dintre evenimentele de suflet pentru că este şi cel mai longeviv eveniment organizat la Râşnov. Ca şi în alţi ani, festivalul are ca invitaţi iubitorii de cai din toată ţara ", a declarat Adrian Veştea, primarul Râşnovului.

Competiţii sportive

La Cheile Râşnoavei se va desfăşura un marathon, semimaraton şi un concurs de mountain bike. S-au înscris nu mai puţin de 300 de participanţi.  Pe Valae Cărbunării, vineri şi sîmbătă vor fi comptiţii de schi biatlon pe role, la care participă spotivi din toată ţara.

 

Pe aceeaşi temă

Concert de pian în peşteră

Mişcare în aer liber la Braşov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: