FOTO Cum arată Natura Parc, cel mai mare camping inaugurat în România

FOTO Cum arată Natura Parc, cel mai mare
camping inaugurat în România

Natura Parc oferă posibilităţi inedite de cazare. FOTONatura Parc.

Natura Parc de la Chichiş are de toate. Locuri de camping, de pescuit, piscine în aer liber, terenuri de sport şi posibilităţi inedite de cazare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Natura Parc nu este doar un camping, ci şi un loc de relaxare superb unde turiştii pot petrece chiar şi o săptămână. Aici vă puteţi caza pe malul apei, în căsuţe lacustre, printre stufăriş, în corturi indiene sau bungalowuri. Merită încercată experienţa şi veţi avea senzaţia că sunteţi în Deltă sau Vestul Sălbatic.

Dacă sunteţi tradiţionalişti puteţi alege campingul amenajat şi puteţi dormi la cort. Cazarea costă între 15 şi 100 de lei pe noapte, în funcţie de alegere.

Parcul este întins pe o suprafaţă de peste 160 de hectare şi oferă posibilităţi diverse de petrecere a timpului liber, precum fotbalgolf, minifotbal, pescuit sportiv, tenis de câmp, mountain bike, tir cu arcul, echitaţie, plimbări cu barca, hidrobicicleta şi ATV-uri. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă amenajat şi pot vizita şi o minigrădină zoologică. Intrarea la Natura Parc costă 5 lei de persoană. Sunt disponibile şi abonamente valabile timp de cinci luni. Acestea costă 150 de lei pentru adulţi şi 75 de lei pentru copii. Abonamentul permite accesul gratuit şi la piscine, balta de pescuit şi la terenurile sportive.

Pasionaţii de pescuit au la dispoziţie lacuri special amenajate unde pot prinde crap, biban sau ştiucă. Intrarea pe baltă costă 35 de lei de persoană. Dacă nu sunteţi amatori de pescuit puteţi să vă plimbaţi cu hidrobicicleta pe canalul special amenajat. O plimbare costă 10 lei.

Trei piscine la preţuri mici

Natura Parc dispune de trei piscine în aer liber, dintre care una pentru copii. Preţurile sunt competitive. Intrarea costă 20 de lei în cursul săptămânii şi 35 de lei în weekend pentru o zi întreagă. Copiii plătesc 10 lei.

Parcul dispune şi de restaurant şi bar. Turiştii care ajung aici trebuie neapărat să gust tocana de raci care a devenit deja celebră.

Accesul către Natura Parc se face dinspre DN 12 Braşov - Sfântu Gheorghe - la kilometrul 16 dinspre Braşov sau cu trenul până în Halta Chichiş - de unde vizitatorii sunt preluaţi de trenuleţul Natura Parc Expres.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările