Concert de anvergură la Biserica Neagră. 115 artişti îi vor încânta pe braşoveni

Concert
de anvergură la Biserica Neagră. 115 artişti îi vor încânta pe braşoveni

Biserica Neagră este simbolul Braşovului. FOTOAdevărul.

Vineri, 26 iulie, de la ora 18.00, Biserica Neagră  găzduieşte un eveniment cultural de anvergură. 115 muzicieni români şi internaţionali vor interpreta pentru publicul braşovean „Ein Deutsches Requiem” de Johannes Brahms.

Concertul face parte dintr-un program mai mare, care include atât concerte în Cluj şi Oradea. Biletele costă 20 lei şi se găsesc la casa de bilete a Bisericii Neagre.

„Concertul este rezultatul unui curs de măiestrie pentru cor şi orchestră care reuneşte muzicieni de renume şi oaspeţi însemnaţi precum soprana Georgeta Stoleriu, dirijorul american Delta David Gier, poetul-teolog elveţian Beat Rink şi o întreagă echipă de docenţi internaţionali, cu muzicieni tineri, dar talentaţi, aflaţi la începutul carierei, pentru a le oferi o viziune mai largă asupra profesiei de muzician şi un impuls puternic în dezvoltarea lor profesională”, a declarat Kenneth Tucker, directorul general al proiectului Oratorium.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: