Campanie de sterilizare gratuită a câinilor

Campanie de sterilizare gratuită a
câinilor

Căţeii vor fi stelizaţi gratuit. FOTOArhivă.

Asociaţia Milioane de Prieteni face un apel la braşoveni să se implice şi să aducă la sterilizat patrupedele fără stăpân care stau pe lângă blocuri.

11 pui de câini de doar câteva luni împreună cu mama lor au fost salvaţi  de pe străzi de Asociaţia Milioane de Prieteni şi duşi la Azilul din Triaj. Aceştia îşi duceau veacul în vecinătatea unui bloc din cartierul Bartolomeu şi probabil nu ar mai fi apucat primăvara. Situaţia ar fi putut fi evitată dacă mama căţeluşilor ar fi fost sterilizată.

„Vreau să lansez un apel disperat către toţi cetăţenii municipiului Braşov, dacă vrem să avem un oraş fără câini, pentru ca asta ne dorim cu toţii şi vrem totuşi să nu ne încărcăm conştiiţa cu moartea acestor câini. După lege aceşti căţei după 14 zile ar trebui să fie eutanasiaţi, aş vrea să văd cine poate să facă lucrul acesta“, a declarat Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei Milioane de Prieteni.

În azilul de câini din Triaj sunt deja 600  de animale. Asociaţia Milioane de Prieteni oferă asistenţă şi sterilizare gratuită pentru animale. Şi braşovenii se pot implica. Puteţi ajuta cu mâncare pentru animale. Întreţinerea unui căţel costă 15 euro pe lună. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: