Ameninţare cu bombă la mai multe instituţii publice din ţară. Un apel anonim a pus pe jar autorităţile

Ameninţare cu bombă la mai multe instituţii publice din ţară. Un apel anonim a pus pe jar autorităţile

Alertă la Spitalul de Urgenţă din Braşov.

Mai multe dispozitive explozive au fost amplasate la mai multe instituţii publice din Braşov, Bucureşti şi Cluj, acesta a fost mesajul primit pe numărul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Autorităţile din Braşov au intrat în alertă şi s-au făcut verificări la Spitalul de Urgenţă din Braşov.

Autorităţile sunt în alertă, în această seară, după ce s-a primit o ameninţare cu bombă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. A fost emis Cod Roşu şi se fac verificări. Din datele pe care le avem, ameninţarea s-a făcut printr-un apel telefonic. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Marius Leonte, a precizat că activitatea din spital nu a fost întreruptă, relatează Mytex.

Surse bine informate au precizat pentru Adevărul că duminică, în jurul orei 17.00, în judeţul Braşov, pe telefonul de serviciu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov s-a primit o ameninţare cu bombă. O voce feminină spune că vor si amplasate şi detonate mai multe bombe  la sediile unor instituţii de stat din Bucureşti, Braşov şi Cluj. Aceasta a precizat că ţinte vor fi unităţile de Urgenţă. Telefonul s-a dat de pe un număr ascuns.

Au fost alertate SRI, DIICOT şi BCCO Braşov.
 
Reprezentanţii Poliţiei Cluj au infirmat că ar exista la UPU Cluj sau la o altă instituţie din judeţ o alertă cu bombă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: