Incendiu izbucnit la o casă din municipiul Brăila. Proprietarul a suferit arsuri de gradul I, iar doi căţei şi o pisică au murit asfixiaţi cu fum

Incendiu izbucnit la o casă din municipiul Brăila.
Proprietarul a suferit arsuri de gradul I, iar doi căţei şi o pisică au murit asfixiaţi cu fum

Foto: arhivă Adevărul

Pompierii brăileni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă la un imobil din municipiul Brăila, al cărui acoperiş a luat foc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu a izbucnit astăzi, 21 ianuarie, la o casă situată pe strada Pinului din Brăila. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi stingere pentru lichidarea incendiului.

Focul se manifestă la nivelul acoperişului, după cum a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. Au ars 80 de metri pătraţi de acoperiş şi bunurile din casă.

Proprietarul imobilului a suferit arsuri de gradul I la nivelul capului şi al mâinii drepte şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipa SMURD. Din păcate, doi căţei şi o pisică care se aflau în casă la acel moment au murit asfixiaţi cu fum.

Cauza probabilă a incendiului este un aparat electric de încălzire lăsat nesupravegheat în funcţiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: