Hoţii de fier vechi din Brăila lucrează ştiinţific. Mai nou, pe lângă baroase şi târnăcoape, ei se dotează şi cu detectoare de metal de ultimă generaţie

Hoţii de fier vechi din Brăila lucrează ştiinţific. Mai nou, pe lângă
 baroase şi târnăcoape, ei se dotează şi cu detectoare de metal de 
ultimă generaţie

FOTO Jandarmeria Brăila

Pe lângă mult tupeu, hoţii de fier vechi din Brăila au în dotare şi scule de ultimă generaţie. Jandarmii brăileni au găsit asupra unor indivizi care sustrăgeau fier din armătura clădirilor unei socităţi comerciale de la periferia municipiului baroase, târnăcoape, cazmale şi... un detector de metale de toată frumuseţea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 


Miercuri, 9 aprilie, în jurul orei 13.00, în urma unei sesizări venite de la agenţii de pază ai unei societăţi comerciale de la periferia municipiului Brăila, jandarmii au surprins doi bărbaţi, în vârstă de 56, respectiv 44 de ani, care sustrăgeau fier.

Cei doi reuşiseră să pună mâna pe 105 kg de fier vechi, folosindu-se de două cazmale, un baros de 5 kg, o cheie franceză şi un aparat de detectat metale. Ambii suspecţi s-au ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: