Femeie hărţuită, bătută şi ameninţată luni de zile de fostul concubin. Reţinut de procurori, agresorul a fost pus în libertate de instanţă

Femeie hărţuită,
bătută şi ameninţată luni de zile de fostul concubin. Reţinut de procurori, agresorul a fost pus în libertate de instanţă

Foto: www.digi24.ro

Un bărbat de 46 de ani a încălcat în mod repetat ordinul de protecţie emis împotriva sa, prin care era obligat să nu se apropie de fosta concubină, ameninţând-o, lovind-o şi hărţuind-o permanent pe fost sa parteneră de viaţă. Instanţa a apreciat că nu prezintă pericol social.

În cursul zilei de 30 noiembrie, poliţiştii brăileni l-au reţinut pe un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Brăila, bănuit că, în perioada decembrie 2018–septembrie 2019, ar fi agresat-o fizic pe fosta sa concubină, în vârstă de 43 de ani, ar fi hărţuit-o, ameninţat-o cu acte de violenţă şi i-ar fi produs distrugeri bunurilor personale.

”Totodată, acesta ar fi încălcat, în mod repetat, şi măsurile impuse printr-un ordin de protecţie. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, iar în cursul zilei de 01.12.2019 a fost prezentat unităţii de parchet, care a luat faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, distrugere şi pentru încălcarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: