Copil de 5 ani rănit într-un accident de circulaţie. Un şofer a vrut să evite impactul cu o altă maşină şi a ieşit cu autovehiculul de pe şosea

Copil de 5 ani rănit
într-un accident de circulaţie. Un şofer a vrut să evite impactul cu o altă maşină
şi a ieşit cu autovehiculul de pe şosea

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii cercetează circumstanţele în care a avut loc un accident de circulaţie în apropierea localităţii brăilene Bărăganul. Un şofer a ieşit cu maşina de pe carosabil după ce a tras brusc de volan, încercând să evite coliziunea cu un autovehiculul care efectua o depăşire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident de circulaţie a avut loc marţi, 23 iulie, pe DE 584, în vecinătatea comunei Bărăganul. Un şofer de 34 de ani a ieşit cu maşina de pe şosea pentru a evita impactul cu un autovehicul care circula din sens opus şi efectua o depăşire.

În urma manevrei, un copil de 5 ani, pasager în maşina care a ieşit de pe carosabil, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: