Ce a păţit un bărbat din judeţul Mureş care a venit la Brăila ca să vândă seturi de oale, tacâmuri şi cuţite în parcarea unui supermarket

Ce a păţit un bărbat
din judeţul Mureş care a venit la Brăila ca să vândă seturi de oale, tacâmuri
şi cuţite în parcarea unui supermarket

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii din cadrul Birourilor Proximitate şi Ordine Publică Brăila au surprins un tânăr de 30 de ani, din judeţul Mureş, care oferea spre vânzare seturi de oale, tacâmuri şi cuţite, direct dintr-un autoturism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Birourilor Proximitate şi Ordine Publică Brăila au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

”Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat în parcarea unui supermarket din Brăila, pe un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce oferea spre vânzare seturi de oale, tacâmuri şi cuţite, direct dintr-un autoturism”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor  legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Ca măsurră complementară, poliţiştii au confiscat marfa, în valoare totală de 3.000 de lei, pe bază de proces-verbal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: