VIDEO Cum se plombează în batjocură un drum naţional în România. Şoferii sunt revoltaţi. „Mai mult ne încurcă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropi astupate cu nisip şi smoală pe drumul Botoşani-Ştefăneşti FOTO stiri.botosani.ro
Gropi astupate cu nisip şi smoală pe drumul Botoşani-Ştefăneşti FOTO stiri.botosani.ro

Bătaie de joc teribilă faţă de şoferi. Angajaţii de la drumuri naţionale au plombat gropile din asfalt cu nisip şi smoală. Nu numai că umplutura nu rezistă, dar se prinde şi de roţile maşinilor. Şoferii sunt revoltaţi şi spun că au ajuns să fie puşi în pericol de incompentenţa autorităţilor.

Situaţia revoltătoare a fost întâlnită pe drumul Botoşani-Ştefăneşti, care leagă nordul ţării de Republica Moldova prin vama de la Stânca, judeţul Botoşani. Mai mulţi şoferi s-au arătat indignaţi de felul cum angajaţii de la Drumuri Naţionale au decis să astupe gropile de pe carosabil. Nu numai că nu au reuşit să rezolve problema, dar mai mult au reuşit să-i încurce pe şoferi. Culmea, se presupune că angajaţii de la Secţia de Drumuri Naţionale(SDN) nici nu aveau ce căuta să intervină în aceea zonă. 

„Am ajuns bătaia de joc a României”

Săptămâna trecută, mai mulţi şoferi care tranzitau zona Botoşani - Ştefăneşti, pe drumul naţional 29 D, s-au sesizat după o serie de lucrări ale angajaţilor SDN. Mai precis, numeroasele gropi  din asfalt, în zona Truşeştiului, au fost efectiv umplute cu nisip închegat cu puţină smoală. Şoferii s-au declarat revoltaţi mai ales că plombele făcute în bătaie de joc, nu ţin mai mult de câteva ore. ”Oare nu vede nimeni nesimţirea cu care se lucrează? Oare nu este tras nimeni la răspundere pentru bătaia asta  de joc? Noi cei din Botoşani am ajuns bătaia de joc a României.”, a precizat înfuriat Daniel Câşlariu.

Acesta i-a luat la rost şi pe angajaţii de la Drumuri Naţionale prinşi cum turnau smoală peste nisipul din gropi.  Mai mult decât atât şoferii sunt nemulţumiţi de faptul că mix-ul de nisip cu smoală se prinde de roţi. Acest lucru poate duce la pierderea controlului maşinii sau derapaj. ”Am luat pe roţi prostie de aceea cu smoală. Nu ştiam ce se întâmplă cu maşina, parcă nu mai avea aderenţă. Era plină roata. Mai mult ne încurcă”, spune un alt şofer. 

Drum predat constructorului

Culmea, acest sector de drum a fost finanţat pentru reabilitare fiind predat de aproape o lună de zile constructorului. Deocamdată constructorul nu a intervenit pentru că trebuie să treacă de etapele birocratice, dar şi de proiectare. În contextul în care drumul a fost deja predat antreprenorului, este greu de înţeles ce căutau angajaţii de la Drumuri Naţionale să plombeze gropile. Şi în felul acesta. Reabilitarea drumului costă peste 200 de milioane de lei.

Sursa video: Daniel Câşlaru

Plombare drum Ştefăneşti

Vă recomandăm să mai citiţi:

Margherita s-a ales cu un nou dosar penal. Fiica Clejanilor a bătut şi ameninţat angajaţii unei firme imobiliare

Cine va construi tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova – Piteşti

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite