Viaţa la peste 300 de kilograme. Un bărbat supraponderal a fost dus, după doi ani de stat în casă, cu o autospecială de pompieri pentru un simplu consult

Viaţa la peste 300 de kilograme. Un bărbat supraponderal a fost dus, după doi ani de stat în casă, cu o autospecială de pompieri pentru un simplu consult

Bărbatul a fost dus la spital cu o autospecială de pompieri FOTO botosaninecenzurat

Pentru consultaţia la medic a unui bărbat din Botoşani s-au mobilizat echipajele de pompieri. Este vorba de o persoană de aproximativ 350 de kilograme, care nu a mai ieşit de doi ani din casă. Acesta a avut nevoie de o consultaţie de specialitate, acuzând probleme respiratorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un botoşănean a dorit să meargă la medic pentru un consult de specialitate. A avut nevoie însă de un batalion de pompieri pentru a ieşi din casă. Şi asta fiindcă, pacientul are în jur de 350 de kilograme. 
 
Bărbatul în vârstă de 50 de ani este supraponderal, suferă de mai multe boli şi luni a solicitat ajutorul pompierilor pentru a merge la medic pentru un consult la plămâni. 
 
A părăsit casa după doi ani pe braţele pompierilor
 
Pompierii au intervenit luni la amiază. Bărbatul nu mai ieşise de doi ani din casă şi este din cauza greutăţii şi a unor afecţiuni conexe imobilizat la pat. Pompierii au fost nevoiţi să scoată uşile din casă pentru a transporta bărbatul. 
 
Acesta a fost luat într-o prelată specială şi cărat de zeci de oameni pe braţe până în faţa blocului. Bărbatul nu încăpea în ambulanţe. În aceste condiţii a fost dus la spital cu o autospecială de pompieri. Medicii i-au acordat îngrijirile necesare, internându-l în spital.
 
Dus acasă tot cu pompierii
 
Astăzi, bărbatul a fost externat. Nu a avut niciun mijloc de a ajunge acasă, având în vedere greutatea acestuia. Au fost solicitaţi din nou pompierii şi cu ajutorul autospecialei a fost dus din nou acasă. Pompierii l-au urcat în prelată până la etajul patru, acolo unde locuieşte. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările