Valul de sinucideri continuă la Botoşani: un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să se sinucidă cu substanţe de uz veterinar

Valul de sinucideri continuă la Botoşani: un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să se sinucidă cu substanţe de uz veterinar

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean ”Mavromati” FOTO Adevărul

După două sinucideri în ultimele 48 de ore, în judeţul Botoşani, un alt botoşănean a fost cât pe ce să îşi pună capăt zilelor. Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a înghiţit pastile de uz veterinar, încercând să-şi pună capăt zilelelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică noapte şi luni dimineaţă, doi tineri şi-au luat viaţa într-un mod brutal. O tânără de 26 de ani din Botoşani s-a aruncat de la etajul 10 într-o parcare, iar un alt băiat de 17 ani ani din municipiul Dorohoi s-a spânzurat de o grindă în casa bunicilor. Astăzi la prânz în judeţul Botoşani un alt tânăr este la un pas de a-şi pierde viaţa.
 
A vrut să se omoare cu substanţe toxice
 
Astăzi la amiază, Florin P. de 25 de ani din comuna Ungureni a fost găsit de rude, căzut în casă. Botoşănenii au chemat salvarea, tânărul fiind transportat de urgenţă la spital. S-a costatat că băiatul a vrut să se omoare, înghiţind o cantitate mare de substanţă folosită de veterinari pentru tratarea vitelor contra puricilor. 

Totodată băiatul consumase şi o cantitate însemnată de băuturi alcoolice. În momentul de faţă botoşăneanul se luptă să trăiască, fiind internat în stare gravă pe secţia de reanimare a spitalului. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Florin a încercat să se sinucidă.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările