Tragedie rutieră în nordul României. Doi tineri au murit pe loc. Unul dintre aceştia abia se căsătorise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a lovit un cap de pod FOTO botosaneanul.ro
Maşina a lovit un cap de pod FOTO botosaneanul.ro

O nouă tragedie rutieră a avut loc pe drumurile din nordul României. Mai precis, în nordul judeţului Botoşani, la Miorcani, doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier iar alţi trei au fost răniţi. Şi asta după ce săptămâna trecută alţi trei tineri au murit într-o zonă apropiată.

Doi tineri au murit după un grav accident rutier petrecut luni dimineaţă, pe raza localităţii Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, la graniţa României cu Republica Moldova. Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii. 

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani au plecat cu maşina către casă, în satul Mitoc. Unul dintre aceştia, spune monitorulbt.ro, tocmai se căsătorise sâmbătă seara. Pe şoseaua care duce de la Miorcani la Mitoc, tânărul de 22 de ani, aflat la volan a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit violent într-un cap de pod de la marginea şoselei. 

Trei dintre cei aflaţi în maşină au fost efectiv aruncaţi pe câmp. Doi dintre aceştia au rămas însă încarceraţi, aflându-se chiar pe partea unde a avut loc impactul. Cei doi au murit aproape pe loc. În urmă cu o săptămână alţi trei tineri au murit, tot în urma unui grav accident rutier, într-o comună apropiată, la Ripiceni. Este al doilea accident deosebit de grav petrecut în numai o săptămână pe drumurile din nordul judeţului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un băiat de 16 ani a murit sâmbătă pe un drum din Argeş. Puştiul se afla într-o maşină condusă de un alt tânăr, care s-a răsturnat

Un tânăr de 20 de ani, prins de poliţişti după ce a fugit de la locul unui accident soldat cu cinci răniţi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite