Sfârşit cumplit pentru o femeie. Un şofer a rupt gardul cu maşina şi a omorât-o în propria curte

Sfârşit cumplit pentru o femeie. Un şofer a rupt gardul cu maşina şi a omorât-o în propria curte

Şoferul a intrat cu maşina prin gard FOTO botosaneanul.ro

O femeie din judeţul Botoşani a avut parte de un sfârşit cumplit. Botoşăneanca a fost ucisă în curtea casei, de un autoturism scăpat de sub control. Maşina a rupt gardul şi a lovit-o în plin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, în satul Cişmăneşti, comuna Dobârceni, judeţul Botoşani o femeie de 67 de ani a fost ucisă de o maşină chiar în propria curte. Mai precis, la orele amiezii, botoşăneanca muncea prin curte, în grădina de la marginea gardului. 

La un moment dat, un şofer de 42 de ani care circula pe drumul de lângă casa femeii a pierdut controlul volanului în curbă şi a intrat cu maşina prin gardul casei direct în curte. Autoturismul a lovit în plin pe botoşăneanca aflată în ograda casei. Zgomotul puternic produs de accident, l-a alertat pe soţul femeii. Acesta şi-a găsit nevasta în stare de inconştienţă. A chemat salvarea. Un echipaj de ambulanţă a sosit la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările