Sex sălbatic de Moldova: cum a ajuns tanti Aspazia la urgenţe după o noapte nebună de amor

Sex sălbatic de Moldova: cum a ajuns tanti Aspazia la urgenţe după o noapte nebună de amor

Femeia de aproape 60 de ani a ajuns la urgenţe după noaptea de amor FOTO botosaneanul.ro

Tanti Aspazia, o botoşăneancă de aproape 60 de ani, a ajuns de urgenţă la spital cu vaginul distrus după o partidă de amor prea încinsă cu soţul. Se pare că cei doi se aflau şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri seară a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani un caz cu totul neobişnuit pentru medici. O botoşăneancă de 59 de ani, Aspazia T., a fost adusă de urgenţă cu ambulanţa din satul Bogdăneşti, comuna Santa Mare cu vaginul distrus.
 
Sex nebun la 60 de ani
 
Din ceea ce au reuşit să afle medici reiese că femeia ar fi suferit o ruptură a peretelui vaginal după ce ar fi avut o partidă sălbatică de sex cu soţul. 

Pofta de iubire le-ar fi venit botoşănenilor de la Santa Mare după ce ar fi băut mai multe pahare cu alcool. Stârnit de băutură, botoşăneanul şi-ar fi dat silinţa prea tare şi ar fi băgat-o în spital pe femeie. Când botoşănencei Aspazia i s-a făcut rău, copiii care erau în casă, dar şi soţul au chemat ambulanţa.
 
Medicii au crezut că e vorba despre un viol 
 
Surse din cadrul Poliţiei susţin că medicii de la Urgenţe s-au alarmant când au văzut ruptura de vagin suspectând un viol. Mai mult decât atât, aceştia îşi făceau scenarii negre bănuind că femeia a fost sechestrată şi bătută, iar apoi violată, având în vedere că botoşăneanca prezenta şi vânătăi pe corp. 

A doua zi dimineaţă, poliţiştii au audiat victima, iar aceasta le-a confirmat că de fapt a dorit cu tot sufletul să facă sex cu soţul şi că nu a fost vorba de niciun viol, bărbatul fiind ceva mai în putere. Cât despre vânătăi, botoşăneanca a mărturisit că s-a întâmplat să fie o partidă de sex mai violentă.  

Bineînţeles, nu a fost depusă nicio plângere iar poliţiştii au renunţat la anchetă. Femeia nu a mai dat alte detalii privind  senzaţiile tari pe care cei doi soţi din Santa Mare le-au încercat până să se ajungă la aceste leziuni. Femeia este în afara oricăui pericol.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările