După şapte ani de amânări şi promisiuni, s-a găsit constructor pentru reabilitarea drumul Botoşani-Târgu Frumos

După şapte ani de amânări şi promisiuni, s-a găsit constructor pentru reabilitarea drumul Botoşani-Târgu Frumos

Porţiune din drumul Botoşani-Târgu Frumos FOTO botosaneanul.ro

După aproape 7 ani de promisiuni şi licitaţii amânate sau anulate, a fost stabilită asocierea de firme care va reabilitat drumul Botoşani-Târgu Frumos, una dintre cele mai proaste porţiuni de drum naţional din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Porţiunea de drum naţional Botoşani-Târgu Frumos este o adevărată catastrofă pentru şoferi. Cu sectoare denivelate, cu gropi şi asfalt crăpat este unul dintre cele mai proaste tronsoane de drum naţional din România. Timp de 7 ani politicienii botoşăneni au promis la fiecare campanie electorală reabilitare acestui drum care ţine Botoşaniul în izoare, fiind legătura judeţului cu Iaşiul. 

După numeroase promisiuni deşarte, licitaţii anulate sau amânate, în cele din urmă a fost stabilit constructorul pentru reabilitarea acestui drum. Este vorba despre o asociere de firme formată din societăţile nemţene Aqua Parc şi Mavgo Holding la care se adaugă slovacii de la Vahoslav şi Trameco Bihor. Decizia aparţine Comisiei de Achiziţii din cadrul CNAIR. Lucrarea este estimată la 268 de milioane de lei şi presupune proiectarea şi executarea lucrărilor pe o lungime de peste 70 de kilometri.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: