Crimă îngrozitoare în nordul ţării. Un bărbat de 63 de ani a fost bătut şi aruncat în fântână

Crimă îngrozitoare în nordul ţării. Un bărbat de 63 de ani a fost bătut şi aruncat în fântână

Poliţia investighează crima FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat de 63 de ani din Botoaşni a avut parte de un sfârşit îngrozitor. A fost bătut şi aruncat într-o fântână de un consătean mai tânăr. Făptaşul este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru tentativă de omor.

O crimă şocantă a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o comună de pe malul Prutului, în judeţul Botoşani. Un bărbat de 37 de ani, din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, şi-a ucis cu sălbăticie consăteanul în vârstă de 63 de ani. Victima locuia în aceeaşi casă cu agresorul, fiind în grija acestuia.  În noaptea de 13 spre 14 ianuarie, spun procurorii, cei doi s-au certat destul de serios. 

Scos din minţi, bărbatul mai tânăr şi-ar fi lovit în repetate rânduri consăteanul. L-ar fi aruncat într-o roabă şi mai apoi direct într-o fântâna aflată la câteva sute de metri depărtare de casă. În urma leziunilor, bărbatul a decedat. A doua zi, vecinii au sesizat dispariţia bărbatului mai în vârstă ş au început să-şi pună întrebări. În cele din urmă a fost chemată Poliţia. 

Principalul suspect a fost bărbatul de 37 de ani. În momentul de faţă acesta este cercetat pentru omor calificat. Săteanul bănuit de crimă este recidivist, având în trecut şi o condamnare pentru tentativă de omor. Totodată, se presupune că agresorul ar avea şi probleme psihice, de aceea a fost internat pentru o expertiză psihiatrică. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările