Ce grozăvie a făcut un român din plictiseală. De ce şi-a băgat un băţ de chibrit în penis

Ce grozăvie a făcut un român din plictiseală. De ce şi-a băgat un băţ de chibrit în penis

Botoşăneanul a ajuns la UPU FOTO botosaneanul.ro

Un botoşănean a ajuns la Urgenţe după un experiment eşuat. Acesta şi-a introdus un băţ de chibrit în penis pentru a vedea ce se întâmplă. Nu l-a mai putut scoate iar acum, cel mai probabil, va suferi o intervenţie chirurgicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un botoşănean de 37 de ani a reuşit să-i lase perplex pe medicii urologi de la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. Acesta şi-a introdus în penis un băţ de chibrit, spune publicaţia locală botosaninews.ro. Bărbatul ar fi vrut să facă un experiment, din plictiseală, spune aceeaşi publicaţie. Mai precis a vrut să vadă dacă băţul de chibrit îi pătrunde prin canalul urinar. A reuşit în cele din urmă, dar nu a mai putut scoate băţul din penis.

 A început să aibă dureri foarte mari şi s-a dus de la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani. A fost trimis pe secţia de Urologie iar cel mai probabil medicii vor efectua o intervenţie chirurgicală pentru scoaterea băţului de chibrit. Nu este singurul experiment eşuat, de acest gen, în judeţul Botoşani, în ultima perioadă. Acum ceva timp un bărbat şi-a introdus furtunul de la vin în penis. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările