Caz şocant la un mall din Botoşani. Un bătrân a fost prins făcând sex, la baie, cu un copil de 14 ani

Caz şocant la un mall din Botoşani. Un bătrân a fost prins făcând sex, la baie, cu un copil de 14 ani

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO botosaninews.ro

Un bătrân de 59 de ani a fost prins făcând sex cu un adolescent de 14 ani în toaleta unui mall din Botoşani. Întâmplarea a fost semnalată de femeiea de serviciu a mall-ului iar poliţiştii l-au reţinut deja pe bărbat.

Incidentul a avut loc luni seară în mall-ul din municipiul Botoşani. Un bărbat de 59 de ani ar fi intrat în toaleta centrului comercial cu un băiat de 14 ani. Aşa cum arată jurnaliştii de la monitorulbt.ro cei doi ar fi fost surprinşi în timp ce ieşeau din toaleta persoanelor cu dizabilităţi, de femeia de serviciu din mall. Au fost alertaţi agenţii de pază, care la rândul lor au chemat Poliţia. 

Oamenii legii l-au găsit pe adolescent şi l-au audiat. La scurt timp a fost prins şi bătrânul. Acesta a fost reţinut şi dus de asemenea la audieri. În urma primelor cercetări, poliţiştii bănuiesc că ar fi într-adevăr vorba despre un act sexual cu un minor. Bărbatul acuzat a fost dus la Spitalul de Psihiatrie.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările