Capitala de toamnă a accidentelor stupide: oraşul în care un bărbat a sărit în aer cu wc-ul, iar altul şi-a dat foc la faţă

Capitala de toamnă a accidentelor stupide: oraşul în care un bărbat a sărit în aer cu wc-ul, iar altul şi-a dat foc la faţă

Bărbatul din Săveni a fost dus de urgenţă la spital FOTO somax tv

Oraşul Săveni, din judeţul Botoşani, ajunge renumit pentru accidentele stupide păţite de locuitorii săi. După ce în urmă cu două luni în acelaşi oraş un bărbat a sărit în aer cu wc-ul, un alt săvinean a ajuns la spital după un accident tragico-comic: i-a explodat masca de oxigen în faţă din cauza unei ţigări.

Ştiri pe aceeaşi temă

În oraşul Săveni, din judeţul Botoşani, accidentele stupide încep să devină o obişnuinţă pentru localnici. În ultimele două luni, două întâmplări tragico-comice au reuşit să şocheze medicii de la Spitalul Judeţean din Botoşani. 

Wc-ul exploziv de la Săveni
 
Primul accident nemaivăzut de la Săveni a avut loc în luna septembrie. Atunci, un bărbat de 80 de ani din Săveni, a sărit în aer la propriu, cu tot cu wc. Mai precis bărbatul s-a dus să-şi facă nevoile la privata din fundul curţii. În timp ce stătea pe wc, săvineanul şi-a aprins o ţigară. A aruncat apoi mucul de ţigară, încă aprins, în gaura wc-ului. A urmat o explozie ca în filme, iar bărbatul a sărit pur şi simplu cu wc-ul în aer. A suferit arsuri şi a ajuns de urgenţă la spital. Explozia s-a produs  din cauza gazelor acumulate în fosa septică.
 
Fumatul şi insuficienţa respiratorie aproape fatale
 
În urmă cu două zile, un bărbat tot din Săveni, în vârstă de 60 de ani, a fost protagonist al unui alt accident stupid. Acesta urma un tratament de oxigenare a plămânilor, mai ales fiindcă avea insuficienţă respiratorie. Culmea, deşi are căile respiratorii afectate, botoşăneanul este fumător înrăit. Combinaţia dintre tratament şi ţigară a fost aproape fatală. Acesta urma tratamentul purtând o mască de oxigen pe faţă. În timp ce primea oxigen, bărbatul şi-a aprins şi o ţigară. Fiind interzis să aprindă flacără în apropierea măştii de oxigen, s-a petrecut tragedia: masca i-a explodat în faţă. Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital cu numeroase arsuri. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările