Un tânăr a ameninţat că se aruncă de pe Biserica Evanghelică din Bistriţa. Motivul: „Viaţa e naşpa“

Un tânăr a ameninţat că se aruncă de pe Biserica Evanghelică din Bistriţa. Motivul: „Viaţa e naşpa“

Tânărul a vrut să se arunce de la balconul celui mai înalt turn de piatră din Transilvania FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Panică joi după-amiază lângă biserica-simbol a Bistriţei. Un tânăr de nici 18 ani ameninţa că se aruncă de la balconul turnului monumentului istoric. După ce echipajul medical şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au negociat câteva minute cu tânărul, acesta a coborât din turn. Întrebat de ce a recurs la acest gest, tânărul a spus că „Viaţa e naşpa”.

Joi după-masă, un tânăr a reuşit să pună pe drumuri un echipaj SMURD, dar şi unul de poliţie. Acesta s-a urcat în turnul Bisericii Evanghelice din centrul Bistriţei şi a ameninţat că se aruncă în gol de la balconul monumentului istoric. 
 
Echipajul SMURD şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au negociat minute bune cu tânărul în încercarea de a-l face să renunţe la acest gest extrem. Negocierile au dat roade, iar tânărul a coborât din turnul bisericii. 
 
Întrebat ce l-a determinat să recurgă la acest gest, tânărul care mâine împlineşte 18 ani a avut un răspuns simplu şi clar: „Viaţa e naşpa”. Tânărul a fost transportat la spital şi cel mai probabil va ajunge pentru un control şi la secţia de Psihiatrie. 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: