Percheziţii la Primăria Bistriţa. Este vizată Direcţia Urbanism

Percheziţii la Primăria Bistriţa. Este vizată Direcţia Urbanism

„Mascaţii” păzesc intrare în Primărie. FOTO: Bistriţeanul.ro

Poliţiştii au descins în această dimineaţă la sediul Primăriei Bistriţa. La acţiune, participă poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la „acţiuni speciale” păzesc intrarea în Primărie, iar angajaţii sunt ţinuţi în piaţeta din faţa Bisericii Evanghelice, relatează Bistriţeanul. Surse din cadrul anchetei arată că ar fi vorba despre Direcţia Urbanism care folosea două Planuri Urbanistice Generale diferite în funcţie de interesele dezvoltatorilor.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud pun în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, la persoane fizice şi o instituţie din municipiul Bistriţa.
 
Activităţile sunt desfăşurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, privind mai multe infracţiuni de fals, abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat.
 
La acţiune, participă poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud şi luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Bistriţa-Năsăud şi Cluj”, informeză IPJ BN.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările