Oamenii de cultură bistrițeni vor fi premiați de Primărie

Oamenii de cultură bistrițeni vor fi premiați de Primărie

Soprana Daniela Vlădescu va cânta la Gala premiilor în cultură

Bistrițenii cu realizări importante în domeniul culturii în anul 2011 vor fi premiați de reprezentnții Primăriei Bistrița în cadrul unei gale extraordinate organizată duminică 15 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scriitori, artiști plastici, muzicieni sau administratorii unor instituții culturale vor primi premii din partea municipalității ca și recunoaștere a meritelor și mulțumire pentru că performaneșele realizate în anul trecut.

Gala va avea loc la Centrul Cultural Municipal George Coșbuc Bistriţa, duminică, 15 ianuarie, de la ora 17.00. pe lângă premiere va avea loc și un concert extraordinar susținut de sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, tenorii Florin Ormenişan şi Toni Zidaru, actorii Florina şi Adrian Găzdaru, violonistul Florin Vlad şi pianistul Cristian Lepădatu.

Data desfăşurării cele de-a doua ediții a Galei premiilor culturii bistriţene coincide cu Ziua Culturii Naţionale - un omagiu adus poetului Mihai Eminescu, de la naşterea căruia duminică se vor împlini 162 de ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările