Doi tineri, prinşi în timp ce se drogau într-un parc de joacă, la doi paşi de copii

Doi tineri,
prinşi în timp ce se drogau într-un parc de joacă, la doi paşi de copii

Tinerii au fost surprinşi consumând substanţe ce păreau a fi droguri FOTO: Jandarmeria Bistriţa

Doi tineri au fost prinşi de jandarmi în timp ce se drogau. Incidentul a fost surprins de către jandarmii bistriţeni, în plină zi, chiar într-un parc de joacă, la doi paşi de cei mici. De altfel, cei care au sesizat organele de ordine au fost cel mai probabil cineva care i-a observat pe tineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, doi tineri au fost surprinşi de jandarmi într-un părculeţ de joacă, în timp ce consumau substanţe ce păreau a fi interzise. Cei doi au fost surprinşi în părculeţul de joacă situat la intersecţia străzilor Ştefan O. Iosif şi Panait Cerna, într-o zonă intens circulată.
 
Se pare că jandarmii au fost sesizaţi cu privire la acest incident de către cineva care i-a observat pe cei doi tineri. Potrivit apelului, cei doi s-ar fi drogat chiar în faţa copiilor care se jucau în părculeţul în cauză.
 
„Îmediat ce au ajuns  la faţa locului, jandarmii i-au identificat pe S.A. de 28 de ani şi A.M. de 27 de ani, ambii din Bistriţa. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au depistat asupra acestora o bucată rolă folie transparentă de aproximativ 4/5 cm, în care se afla o substanţă albă şi o folie de hârtie subţire împăturită, de aproximativ 5/9 cm”, precizează reprezentanţii jandarmeriei bistriţene. 
 
Jandarmii au predat substanţa găsită Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, în cauză fiind întocmite şi actele de sesizare pentru deţinere şi consum propriu a unor substanţe interzise. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările