VIDEO Alegeri parlamentare 2012: Primarul municipiului Baia Mare îi răspunde lui Antonescu: „Ar trebui să aibă bun simţ“

VIDEO Alegeri parlamentare 2012: Primarul municipiului Baia Mare îi răspunde lui Antonescu: „Ar trebui să aibă bun simţ“

Cătălin Cherecheş nu se dă bătut în războiul cu Crin Antonescu FOTO: Adevărul

Disputa dintre preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este departe de a fi rezolvată. După ce a fost ameninţat cu excluderea din partid, edilul spune că preşedintele PNL ar trebui să-şi îndrepte mai mult atenţia către nevile ţării şi nu spre cele personale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În urmă cu doar câteva zile Crin Antonescu afirma că primarul municipiului Baia Mare poate fi exclus din Partidul Naţional Liberal pentru că nu a susţinut diferiţi candidaţi USL la alegerile partlamentare din 2012. Astăzi, după ce a votat, primarul Băii Mari şi-a exprimat şi punctul de vedere în ceea ce-l priveşte pe liderul PNL. „Nu te poate da afară din ceva în ce nu eşti. Prima mea reacţie am fost că m-am răcit. A doua reacţie a mea e una foarte simplă. Domnul Crin Antonescu ar trebui să aibă bun simţ, faţă de băimăreni şi faţă de organizaţiile PNL din această zonă. Ceea ce a făcut domnia sa, nominalizând nişte candidaţi nedoriţi de către PNL şi lipsa de consultare cu mine denotă şi lipsă de respect şi batjocoră la adresa comunităţii. Cred că dacă tăcea filosof rămânea. Eu mă manifest ca un primar independent, pentru că pentru mine nu contează partidele, ci comunitatea. Nu dau niciun leu pentru organizaţii care nu au niciun reper în comunitate şi care nu au niciun fel de aplecare faţă de problemele comunităţii. Mesajul meu pentru Crin Antonescu este simplu şi clar: Să-şi întoarcă faţa către Europa. Valorile PNL sunt valori europene. Nu cred că cei care au înfiinţat PNL ar fi mândri să ştie că unul dintre preşedinţii actuali se uită mai mult spre est şi nu spre vest“, a spus edilul.
 
Va da în judecată candidaţii care s-au folosit de imaginea lui

În ultimele zile de campanie, Baia Mare a fost împânzită de pliante politice în care era implicat şi Cătălin Cherecheş. Mesajele se adresau comunităţii în care era menţionată susţinerea primarului către un candidatul la Camera Deputaţilor din Colegiul 1 Baia Mare Vest. Potrivit edilului municipăiului Baia Mare acesta va trebui să suporte consecinţele legale. „A apărut un afiş electoral cu logo-ul oraşului, a apărut un alt flyer în care mi se foloseşte poza, toate acestea vor face obiectul unor procese în care atât municipiul Baia Mare cât şi eu personal vom cere daune. Vă dau exemplul meu personal. În 2008 am avut o campanie în care foloseam mai multe personaje şi necunoscând exact legea, unul dintre personaje nu mi-a dat acordul scris pentru a-i folosi imaginea, lucru pentru care am plătit 10.000 de lei. Asta înseamnă că pentru logo-ul oraşului şi pentru imaginea mea se va plăti mult mai mult.  Cu siguranţă că avem nevoie de bani, uitaţi ninge şi avem nevoie de bani pentru deszăpezire iar eu personal mai am nişte proiecte cu caracter social unde aş dona nişte bani. Ştiu cine a comandat, luni dimineaţă voi face acel demers în instanţă“, a concis Cătălin Cherecheş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările