Tânăra care vinde mâncare cu valorea calorică la vedere: „Este o soluţie pentru o dietă foarte bună“

Tânăra care vinde mâncare cu valorea calorică la vedere: „Este o soluţie pentru o dietă foarte bună“

Corina Blidar, tânăra profesoară care a investit într-o afacere sănătoasă FOTO Arhivă personală

Alimentaţia este un indicator al unui stil de viaţă sănătos. De multe ori ne întrebăm însă ce anume trebuie să consumăm pentru a ne influenţa pozitiv sănătatea. Răspunsul îl dă o tânără profesoară de matematică din Baia Mare, care a pariat pe o afacere sănătoasă.

Corina Blidar, o tânără profesoară de matematică din Baia Mare, a pus bazele afacerii în urmă cu câteva luni, din dorinţa de a oferi o soluţie de mâncare pentru o dietă foarte bună. Mai întâi a fost ideea, apoi a început colaborarea cu experţi în domeniul gătitului. Aceştia din urmă au pus în practică exact ceea ce dorea tânăra: ingrediente proaspete, mâncare slabă din punct de vedere caloric şi totodată delicioasă! 
 
A devenit antreprenor dintr-o nevoie personală 
 
Fiind preocupată de un stil de viaţă sănătos, tânăra din Baia Mare s-a orientat spre o afacere sănătoasă, chiar dacă a întâmpinat şi momente de descurajare. 
 
„Totul a început dintr-o nevoie personală, fiind mereu ocupaţi şi totodată preocupaţi de un stil de viaţă sănătos. Neavând timp să gătim, sătui de veşnica întrebare: «Unde mâncăm azi?» şi, după o zi plină, extenuaţi de simpla idee a cumpărăturilor şi a gătitului, mereu ne gândeam cât de bine ar fi ca cineva să ne gătească ceva sănatos, dar şi gustos în acelaşi timp. Şi aşa a luat naştere FitKit. Bineînţeles, nu puteam începe făra un nutriţionist specializat în reeducarea alimentară care supraveghează strict toate activităţile din bucătarie”, spune Corina Blidar.
 
Meniu caloric „la vedere”
 
Tânăra în vârstă de 29 de ani şi-a dezvoltat afacerea, încurajându-i pe cei din jur să investească în nutriţie. Şi-a promovat afacerea pe reţelele sociale, mai apoi a lansat şi o platformă unde sunt preluate comenzile pentru meniurile de alimentaţie sănătoasă, dar şi dietă. 
 
Meniul sănătos
 
Meniul oferit zilnic cuprinde informaţii referitoare la valoarea calorică, dar şi cinci mese (mic dejun, două gustări, prânz şi cină).  
 
„Principiul nostru de funcţionare este foarte simplu: meniul săptămânal este pe pagina noastră de Facebook cât şi pe site. Trebuie doar să plasezi online comanda cu 48 de ore înainte pe www.fitkit.ro, şi în ziua de livrare, un membru al echipei vă va contacta pentru a primi un meniu complet pentru întreaga zi (mic dejun, prânz, cină şi două gustări), în intervalul orar 09.30-11.00. Credem că ingredientele principale pentru o viaţă sănătoasă sunt: alimentaţia, apoi mişcarea şi desigur relaţiile sănătoase cu cei din jurul nostru, iar noi încercăm să ne ocupăm de cel mai important aspect”, spune Corina Blidar. 
 
Preţul unui meniu sănătos care cuprinde mesele pentru întreaga zi se ridică la suma de 60 de lei la abonament. 
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: