Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Maramureş, după contestaţii. Vezi ce note au luat elevii maramureşeni

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Maramureş, după contestaţii. Vezi ce note au luat elevii maramureşeni

Marţi se vor afişa notele finale la Evaluarea Naţională 2015 Foto: Angela Sabau

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Duminică a fost ziua în care s-au recorectat lucrările celor nemulţumiţi de notele obţinute la Evaluarea Naţională 2015, în Maramureş. Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2015 vor fi publicate de adevarul.ro, la scurt timp după afişarea acestora pe edu.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Rezultatele Finale de la Evaluarea Naţională 2015 pot fi consultate aici.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2015 vor fi publicate marţi, 30 iunie, pe site-ul edu.ro. Informaţiile vor fi prezente şi pe site-ul Adevarul.ro, imediat după afişarea acestora pe portalul Ministerului Educaţiei.

În Maramureş au fost înscrişi 4.290 de elevi la Evaluarea Naţională 2015, iar 135 dintre ei au susţinut şi proba la Limba Maternă. 114 dintre aceştia au dat examenul din Limba Maghiară, 12 la Limba Germană, şi nouă la Limba Ucraineană. Procentul de promovabilitate dinaintea contestaţiilor a fost de 77,62.

Rezultatele finale Evaluarea Naţională Maramureş 

Potrivit inspectorului şcolar Valentina Todoran din cadrul ISJ Maramureş, recorectarea lucrărilor celor ce au depus contestaţii în urma notelor primite la Evaluarea Naţională 2015 a avut loc duminică, 28 iunie. Afişarea rezultatelor finale la Evaluarea Naţională 2015 după contestaţii,va avea loc marţi, 30 iunie, între orele 8.00 şi 10.00.

În Maramureş s-au înregistrat 231 de contestaţii la Limba Română, iar la Matematică, 123 de elevi au fost nemulţumiţi de notele pe care le-au obţinut şi au depus contestaţie.

Vezi aici notele obţinute de elevii maramureşeni la Evaluarea Naţională

Mai puteti citi:

Bac 2015. Ce trebuie să ştie candidaţii când intră în sala de examen. Regulile de la Bacalaureat

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Maramureş. Ce note au luat elevii din Maramureş

Evaluare Naţională 2015. Proba de Matematică a dat emoţii mai mari părinţilor decât elevilor. Profesorii au făcut voluntariat cu elevii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările