O tânără a fost înşelată cu 24 de mii de lei de o „tămăduitoare” care i-a promis că îi aduce înapoi fostul iubit

O tânără a fost înşelată cu 24 de mii de lei de o „tămăduitoare” care i-a promis că îi aduce înapoi fostul iubit

Poliţiştii fac acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Foto: Pixabay

O tânără de 24 de ani din Maramureş a fost păcălită de o „tămăduitoare” căreia i-a dat 24 de mii lei ca să o ajute să se împace cu fostul iubit.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ieri, 12 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de o tânără de 24 ani, despre faptul că în perioada aprilie-iulie a fost înşelată cu suma de 24.100 lei.

Astfel, poliţiştii au constatat că, în urma unei discuţii purtate cu persoane necunoscute, care s-au prezentat în mediul online ca fiind tămăduitoare, tânăra de 24 ani ar fi fost indusă în eroare cu respectiva sumă de bani, în schimbul promisiunii de a-i aduce persoana iubită înapoi, potrivit unui comunicat al IPJ Maramureş, citatde Ziarmm.ro.

Potrivit IPJ Maramureş, tânăra ar fi acceptat condiţiile impuse şi ar fi transferat în repetate rânduri sume de bani, reprezentând contravaloarea unor aşa-numite ritualuri.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Totodată, poliţiştii recomandă vigilenţă maximă atunci când vine vorba de astfel de propuneri.

„Persoanele binevole, cunoscute pe internet, care pretind că pot să vă rezolve diferite probleme, în schimbul unor sume de bani NU sunt de încredere. Fiţi vigilenţi, nu acceptaţi cu uşurinţă să trimiteţi bani acestor persoane. Când aveţi probleme emoţionale, de suflet, apelaţi la specialişti, cum ar fi un psiholog sau un duhovnic”, mai precizează IPJ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările