FOTO Incendiu violent în judeţul Maramureş. Probleme pentru furnizorul de canapele al companiei IKEA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu firma Taparo. FOTO: ISU Maramureş
Incendiu firma Taparo. FOTO: ISU Maramureş

Incendiu violent în judeţul Maramureş. Flăcările au cuprins compania care furnizează canapele pentru IKEA. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri.

Incendiul violent a izbuncit în localitatea Târgu Lăpuş, în cursul serii de luni, 4 octombrie, la sediul firmei Taparo, o companie producătoare de mobilă din judeţul Maramureş. Din primele informaţii, flăcările au cuprins un ciclon de depozitare a rumeguşului şi diverse utilaje.

 Pentru a lichida focul, la faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri din Târgu Lăpuş, dar şi două de la Detaşamentul de Pompieri din Baia Mare. 

„La faţa locului intervin forţe de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş – 2 echipaje, 1 echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Târgu Lăpuş, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lăpuş, iar in sprijin s-au deplasat două echipaje de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare”, a declarat Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.

incendiu taparo. foto arhiva personala

Incendiu. FOTO: ISU Maramureş 

În urmă cu 11 ani fabrica a ars din temelii

Înfiinţată în anul 2005, firma Taparo este furnizor de canapele pentru IKEA, care este cel mai mare client al companiei. În anul 2013, compania producătoare de mobilă din judeţul Maramureş s-a aflat pe locul cinci în topul celor mai mari cinci exportatori cu capital privat românesc.

Este cel de-al doilea incendiu înregistrat la firma Taparo. În anul 2008, flăcările au mistuit în totalitate fabrica de mobilă, compania înregistrând la acea vreme o pagubă de peste 3 milioane de euro. 

incendiu taparo. foto arhiva personala

Incendiu. FOTO: ISU Maramureş 

Citeşte şi

Agresiune petrecută în Cinema City Baia Mare. Care a fost motivul scandalului

Transportul în comun, paralizat într-un oraş din nordul ţării. Motivul pentru care angajaţii refuză să mai lucreze

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite