UPDATE Adolescenta răpită din Borşa a fost găsită în judeţul Arad. Ancheta penală continuă însă

UPDATE Adolescenta răpită din Borşa a fost găsită în judeţul Arad. Ancheta penală continuă însă

Tânăra răpită de pe stradă la Borşa FOTO IGPR

Fata răpită are 17 ani şi a fost  urcată cu forţa, sâmbătă seară, într-o maşină de culoare neagră, în zona benzinăriei de pe strada Dragoş Vodă din Borşa. Există suspiciunea că la mijloc ar putea fi o tentativă eşuată de trafic de carne vie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE:

Poliţia Română a anunţat, duminică, 21 iunie, că fata de 17 ani dispărută sâmbătă seară din Borşa, Maramureş, a fost găsită în judeţul Arad. Ancheta penală în cazul dispariţiei continuă însă, pentru a fi stabilite toate circumstanţele.

În cauză există suspiciune că ar putea fi vorba d eun caz de trafic de carne vie.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

O adolescentă din oraşul Borşa (judeţul Maramureş) a fost răpită de pe stradă, sâmbătă seară, de către un tânăr care a urcat-o cu forţa într-un autoturism de culoare neagră. Nu se ştie în ce direcţie a plecat apoi răpitorul, motiv pentru care Poliţia face apel la toţi cei care ştiu detalii despre incident.

„În jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani, din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă, în zona Peco din oraşul Borşa”, anunţă Poliţia.

Semnalmentele fetei sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre,  încălţată cu pantofi de culoare albă. 
Ea are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre ea sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: