Un bătrân de 78 de ani, omorât în bătaie pentru 3.000 de lei. Suspectul, arestat preventiv

Un bătrân de 78 de ani, omorât în bătaie pentru 3.000 de lei. Suspectul, arestat preventiv

Bătrânul a fost ucis în locuinţa sa

Un bărbat din localitatea Plopu, suburbie a oraşului băcăuan Dărmăneşti, a fost arestat, miercuri, de către magistraţii Tribunalului Bacău, fiind acuzat că ar fi omorât în bătaie un bătrân de 78 de ani pentru a-i putea lua economiile de 3.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, crima s-a petrecut în locuinţa bătrânului de 78 de ani, după ce acesta l-a invitat pe presupusul autor al crimei să bea împreună un pahar de vin.

La un moment dat, susţin anchetatorii, suspectul i-ar fi cerut bătrânului să-l împrumute cu o sumă de bani şi, fiind refuzat, a început să îl lovească cu mâinile şi picioarele, iar apoi să-l stranguleze cu mâinile pe acesta, în condiţiile în care procurorii au găsit urme pe gâtul victimei.

După ce l-a lăsat fără suflare pe bătrân, presupusul asasin i-a luat economiile din casă, respectiv 3.000 de lei.
„Cadavrul bătrânului a fost descoperit în locuinţă a doua zi de către fiica acestuia, care venise în vizită la tatăl său. În urma anchetei, a fost identificat şi autorul omorului care, într-o primă fază, nu şi-a recunoscut fapta", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Prezentat în faţa instanţei, suspectul de crimă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de către magistraţii Tribunalului Bacău, sub acuzaţia de omor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările