Motociclist căutat de jandarmi şi salvamontişti. S-a rătăcit în timpul Campionatului Naţional de Enduro

Motociclist căutat de jandarmi şi salvamontişti.
S-a rătăcit în timpul Campionatului Naţional de Enduro

Motociclistul a fost găsit de jandarmi la scurt timp după anunţarea dispariţiei sale FOTO IJJ Bacău

După aproape o oră de căutări, motociclistul a ajuns într-o zonă cu semnal, reuşind să transmită câteva indicii despre locul unde se află. Concurentul a fost găsit la scurt timp de jandarmi, cărora le-a spus că s-a rătăcit pe fondul oboselii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii Campionatului Naţional Individual al României la Hard Enduro, desfăşurat în 20-22 mai la Comăneşti, Bacău, au sunat sâmbătă, 21 mai, în jurul 17,00, la 112 pentru a anunţa că un concurent nu a trecut prin toate punctele de control aflate pe traseul competiţional, cel mai probabil rătăcindu-se.

Imediat, au fost constituite echipe de căutare-salvare formate din jandarmi, pompieri, salvamontişti şi reprezentanţii din partea organizatorilor.

”În jurul orei 17, 45, persoana căutată a ajuns în zonă cu semnal, reuşind să transmită câteva indicii despre locul unde se află. În scurt timp, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care cunoştea zona după indicaţiile oferite de către persoana rătăcită, s-a deplasat către zona podul Ciobănuş, unde l-au găsit pe concurent”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Concurentul, un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca, le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit pe fondul oboselii, nereuşind să treacă un obstacol de pe traseu.

Acesta le-a mulţumit jandarmilor pentru efortul şi sprijinul oferit, iar oamenii legii l-au condus către zona de concurs.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Rătăcit cu placa, timp de cinci ore, prin pădurile de lângă Transalpina. Salvatorii, în pericol de a rămâne înzăpeziţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările