Cazierul criminalului de la Oneşti: condamnări pentru furt, vătămare corporală gravă. În Italia a condus beat

Cazierul criminalului de la Oneşti: condamnări pentru furt, vătămare corporală gravă. În Italia a condus beat

Gheorghe Moroşan a omorât doi oameni luni, la Oneşti

Bărbatul care a ucis luni seară două persoane într-un apartament din Oneşti a avut condamnări pentru furt calificat şi vătămare corporală gravă. De asemenea, el a suferit o condamnare şi în Italia pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost condamnat în 1987 la peste 3 ani de închisoare pentru furt calificat şi în 1991 la un an şi şase luni pentru aceeaşi infracţiune.

În 2003, el ar fi suferit o condamnare pentru vătămare corporală gravă.

În 2010, în Italia Gheorghe Moroşanu ar fi fost sancţionat pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a sechestrat luni doi muncitori într-apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.
 
Soţia bărbatului a fost reţinută pentru 24 de ore, find acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.
 
Conducerea Poliţiei Române a dispus luni seară o anchetă la Bacău, în legătură cu modul în care s-a desfăşurat intervenţia în acest caz.
 
”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, nspectoratul General al Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările