Admitere licee Bacău 2015. Cei mai buni absolvenţi de opt clase au ales Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“

Admitere licee
Bacău 2015. Cei mai buni absolvenţi de opt clase au ales Colegiul Naţional
„Gheorghe Vrănceanu“

Andrei Gabriel, directorul Colegiului Naţional „Gheorghe Vrănceanu“, a avut motive de bucurie la Bacalaureat dar şi la repartizarea elevilor după Evaluarea Naţională FOTO Mircea Merticariu

Ieri, cu o zi mai devreme decât era anunţat în calendarul anului şcolar, Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat lista cu repartizarea elevilor absolvenţi de opt clase în licee, care s-a realizat în funcţie de rezultatele la Evaluarea Naţională 2015 şi de opţiunile acestora. Elevii cu cele mai bune rezultate au ales liceul de elită al municipiului Bacău, Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Bacău s-au înscris la Evaluarea Naţională din acest an 5552 de elevi, 22 au obţinut nota 10 la ambele probe, 35 numai la română şi 218 la matematică. Doar 4200 de elevi au trecut de nota cinci  şi au intrat, în urma repartizării, în licee.

Admitere în licee Bacău 2015-edu.ro

După cum era de aşteptat, cei mai buni absolvenţi de opt clase din judeţul Bacău, au ajuns la liceele de elită. Cele mai multe opţiuni au fost pentru Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“ din Bacău, Colegiul „Dimitrie Cantemir“ din Oneşti, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“, Colegiul Naţional „Ferdinand l“ din Bacău, Colegiul Naţional de Artă „George Apostu“ din Bacău ş.a.m.d

Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“, cel mai bun liceu din judeţul Bacău şi unul dintre cele mai bune ţară, după rezultatele de excepţie ale elevilor la olimpiadele naţionale şi internaţionale dar şi după notele la Bacalaureat, a luat „spuma“ absolvenţilor de opt clase din judeţul Bacău. „Au venit elevi foarte buni la noi, sunt mulţumit. Ultima medie de admitere la matematică-informatică este 9.55, la Filologie, 9.23, la Ştiinţele Naturii, 9.64 iar la Ştiinţele Sociale, 9.44. Le doresc celor care au intrat la Vrănceanu să înveţe în continuare pentru a-şi împlini toate visele de viitor. Îi asigur, că noi, profesorii, le vom acorda toată atenţia şi sprijinul de care au nevoie“, a spus, emoţionat, Andrei Gabriel, directorul Colegiului Naţional „Gheorghe Vrănceanu“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările