Peste 150 de arădeni s-au adunat în faţa sediului PSD Arad. Se strigă: „Jos corupţia” şi „Fifor, nu uita, aşteptăm demisia”

Peste 150 de arădeni s-au adunat în faţa sediului PSD Arad. Se strigă: „Jos corupţia” şi „Fifor, nu uita, aşteptăm demisia”

Arădenii s-au adunat în faţa sediului PSD

Zeci de arădeni au ieşit marţi spre miercuri noaptea în faţa Primăriei Arad pentru a se solidariza cu protestatarii din alte oraşe ale ţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 00:40 Printre protestatari se află şi un tânăr în cârje care spune: „nu aveţi scuze că staţi în case. Ieşiţi în stradă acum”.  

UPDATE 00:30:  Numărul celor care se află în faţa sediului PSD Arad este de peste 150. Se mai strigă: „PSD, ciuma roşie”. 

UPDATE 00:15: Arădenii s-au mutat din faţa Palatului Administrativ în faţa sediului PSD, unde strigă „Fifor nu uita, aşteptăm demisia” sau „jos corupţia”

La Arad şi de această dată este un protest liniştit. Nu se strigă nimic. La fel a fost  şi la protestele care au avut loc timp de două duminici la rând când numărul arădenilor care au stat două ore în faţa Palatului Administrativ nu a depăşit câteva sute.

 


Vă mai recomandăm: VIDEO 1.000 de clujeni, în stradă după promulgarea ordonanţelor de urgenţă. Oamenii strigă ”Jos Guvernul!”

UPDATE Timişorenii ies în stradă în toiul nopţii. Peste o mie persoane sunt deja în Piaţa Victoriei. Guvernul a modificat Codul Penal LIVE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările